9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
UudisedVIDEO: Hobune Marleen kujundab Raplas parki ilusamaks

VIDEO: Hobune Marleen kujundab Raplas parki ilusamaks

Täna võis Rapla Vesiroosi Kooli lähistel tiikide ümber tegutsemas näha 8-aastast Friisi hobust Marleeni, kes töömeeste toel pargialust võsa välja vedas.

„Minu eesmärk on anda teistele inspiratsiooni, et hobust saab ka kasutada muuks, kui vaid ratsutamiseks,” ütleb hobuse omanik Vello Tamm. Marleen on võetud tööloomaks ning niisama tegevuseta olla talle ei sobi. Marleeni on Rapla tänavatel ennegi nähtud, küll muru niitmas või lilli kastmas. Õigupoolest ei oskagi Vello nimetada ühtegi tegevust, millega Marleen hakkama ei saaks.

Täna sai tema ülesandeks pargikujundamine. Eesmärk on maha võetud võsa pargi vahelt välja vedada, et vaade oleks ilusam. Praegu on aeg selliseks tegevuseks sobiv, maa on piisavalt külm ja pinnale liiga ei tehta. Kui hobust poleks võtta, tuleks töö teha väga külmal ajal või suvel traktoriga. Pealtvaatajatena tuli tõdeda, et hobuse töötamist oli hulga toredam vaadata. „Meile ka meeldib,” ütles Vello rõõmsalt. Hobusega töötamine on kahtlemata ka keskkonda igati toetav.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Irene Marita
18. märts 2021 09:44

Tubli suksu. Loodan, et ka Snu PENSIONIPÕLI ÜKSKORD ILUSAKS KUJUNDATAKSE.