9.4 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
UudisedJärvakandi vallamaja müük kukkus läbi

Järvakandi vallamaja müük kukkus läbi

Alates 2020. aasta suvest on Kehtna vallavalitsus pannud endise Järvakandi vallamaja kolm korda enampakkumisele. Viimasel korral leiti ka potentsiaalne ostja 30 000 euro eest, kuid müügitehing jäi siiski katki ning notariaalse tehinguni ei jõutud.

Kehtna abivallavanem Jalmar Mandel ütles, et müüki ei õnnestunud teostada ostjast tulenevatel põhjustel. Siiski ei ole vallavalitsus hoone müümisest loobunud ning jätkuvalt loodetakse leida ostja. Mandel sõnas, et järgmise sammuna plaanitakse pidada eelläbirääkimisi Järvakandi vanast vallamajast huvitatutega, kes enampakkumisel ei osalenud. Samuti soovitakse veel kord läbi rääkida luhtunud enampakkumise võitjaga.

Küsimus, mis saab Järvakandi vallamajast, on olnud õhus alates 2017. aastast, kui Kehtna ja Järvakandi vald ühinesid uueks Kehtna vallaks. “Kui vallamajast huvitatute tegevusplaanid on täpsustatud ja püütud leida lahendus hoone müügiks või mõnes muus vormis kasutusse andmiseks, läheb vallavalitsus ettepanekuga volikokku, et saada heakskiit leitud lahendusele,” rääkis Mandel edasistest plaanidest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused