15.5 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
SisuturundusKuidas hea mööbel sinu elu mugavamaks muudab

Kuidas hea mööbel sinu elu mugavamaks muudab

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Kodu on meie kindlus ja rahuoaas, kus peab olema hea puhata ja lülitada end argipäevaelust hoopis rahulikumale lainele. Kodus loovad mugavust paljud erinevad sisustuslahendused, õdus atmosfäär ning tänapäeval aina populaarsemad nutikodu lahendused. Neid võimalusi võiks loetlema jäädagi ning kõikidel inimestel on omad eelistused. Suurt rolli välja puhkamisel mängivad meie kodus olevad pehmest mööblist esemed. Järgnevast ülevaatest saate lugeda, milline on mugav mööbliese, millel saad end hästi välja puhata.

Tugitool kui kodu troon

Meil kõigil on oma lemmiktegevused, mida kodus teha. Olgu selleks siis raamatu lugemine või jalgpallimatši vaatamine – mõlema juurde kulub ära üks hea tugitool. Tugitool on mugav mööbliese ja ka sisustuselement. Saadaval on mitmeid erinevas stiilis tugitoole, mille hulgast endale sobiva leiab vast igaüks.
Esmaseks kriteeriumiks, mida jälgida tugitooli valimisel, on seljatoe kõrgus. See määrab, kui mugavalt end tugitoolis tunned. Kõrgema seljatoega tugitoolis saad mõnusasti lugeda või isegi väikese uinaku teha, kui sõba silmale tuleb. Sellise tugitooliga ei ole pikka aega istuvas asendis olemine seljale kurnav ja sobib hästi pikemateks filmiõhtuteks. 

Spordivõistluste jälgijale ja pikkade filmimaratonide armastajale on heaks variandiks Recliner-tüüpi toolid. Sellistel tugitoolidel saab seljatuge alla lasta ning jalatugi tõuseb samal ajal üles, jättes sind väga mugavasse lebotavasse asendisse. Neid tugitoole toodetakse ka pöörlevaid, kiikuvaid ja elektrilisi versioone. Need tugitoolid on tuntud ka „Lazy Boy“ nime all. Sellises mugavas tugitoolis on hea mitu tundi kestvat spordiüritust vaadata ja samal ajal casino online lehe vahendusel spordiennustusi teha.
Recliner- tüüpi tugitooli valimisel pea meeles, et see on mõõtmetelt üsna suur ning see võib ka sisustuses silmatorkavaks jääda. Kuid mugavuse poole pealt ei saa kindlasti nuriseda!

Tugitool-voodid ja kiiktoolid

Kui soovid oma interjööri rohkem praktilisust, võid üle vaadata ka tugitool-voodite valiku. Mine tea, millal saabub külla mõni sõber ja lisamagamiskoht kuluks marjaks ära. Sellised tugitoolid on mõnusa küljetoega, kus tunned end mugavalt ja hoitult. Saadaval on ka laiema käetoega mudeleid, mis on mõeldud just nimelt sülearvuti jaoks. Nii saad mugavalt tugitoolis lemmikfilmi vaadata või mängida live-pokkerit, mida paljud Eesti online kasiinod pakuvad.

Külalise saabudes saad tugitoolist kerge vaevaga voodi teha. See aitab kokku hoida ka ruumi, mis muidu kuluks lisavoodi või diivani paigutamiseks.

Ei saa mitte mööda minna ka retrohõngulisest kiiktoolist, mis sobib samuti ideaalselt vaba aja ja puhkehetke nautimiseks. Kiiktoolide valik on lai: leidub nii soliidseid nahkkattega kiiktoole kui ka mõnusaid karusnahksete katetega mudeleid. Nagu mainitud, on sellisel toolil ka sisustuselemendina tähtis roll mängida. Seetõttu on hea, et valik on lai ja varieerub nii materjali, kujunduse kui ka värvide osas. Tekstiilkattega toolide valik on värvikirevam kui nahkkattega kiiktoolidel. Ent arvesta sellega, et nahka on lihtsam puhastada ning nahk on ka vastupidavam. 

Mugavus ennekõike

Heas toolis puhkame oma selga samamoodi nagu heas voodis. Mööbliesemed, millel me puhkame, peaksid olema ergonoomilised ja sobituma meie kehaga.
Kui läheb uue pehme mööbli valimiseks, siis hea soovitus sulle – külasta mööblipoodi ning katseta kõik sulle sobivad toolid läbi ja proovi nende erinevaid funktsioone. Nii leiad endale mugava pesa, milles lõõgastuda!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare