Vaata VIDEOT: Raplast pärit Triin Eller tantsis end Soome talendisaate finaali

0
671
Triin Eller. Foto: erakogu

Kaksteist aastat Soome elanud ja üle kahe aasta seal Kangoo Jumps trenne andnud Raplast pärit Triin Eller lõi koos teiste treeneritega tantsurühma ning kandideeris Soome talendisaatesse. Saates oli üks kohtunik nende etteastest sedavõrd vaimustatud, et vajutas kuldnuppu, millega pääsesid nad otse poolfinaali.

Eile, 28. märtsil toimunud poolfinaali etendusel õnnestus tantsijatel vaimustada juba rohkem kohtunikke ning nad tagasid omale koha finaalis. „Saime väga head kommentaarid – väga head kostüümid, vägev show” ütleb Eller kohtunike tagasiside kohta poolfinaali etteaste järel.

Oma etteastet on nad põnevamaks teinud tantsides erinevates stiilides. Eller nimetab näidetena flamenko, kabaree ja Iiri tantsu. „Finaal tuleb palju vägevam,” lubab Eller. Finaal toimub juba 11. aprillil, mis tähendab, et ettevalmistus on veel vaid kaks nädalat. Finaalis võistlevad Kangoo Jumpsi treenerid mitmete teiste tantsijatega, aga ka muusikute ja teiste talentidega. Kokku on finaalis üheksa omanäolist osalist.

Talendisaate peaauhind on 30 000 eurot. „Võiduga saame Soomele näidata, kui äge stiil see on. See on midagi uut. Ma ei ole veel ühtegi inimest näinud, kes läheks minu trennist ära õnnetuna. See on nakkav ja me oleme kui ühtehoidev perekond. See on äratanud vägeva kultuuri,” kirjeldab Eller.

Kangoo Jumps on trenn, milles tantsitakse spetsiaalsetes Kangoojumps saabastes. Tegemist on suhteliselt uue trenniga, mis on tasapisi levimas ka Eestis. „Enam ma selle konksu otsast lahti ei saa,” ütleb EllerKangoo Jumpsi kohta.

Vaata Triin Elleri ja tema Kangoo Power meeskonna esimest etteastet Soome talendisaates SIIT.

Eile, 28. märtsil toimunud poolfinaali etendust saad vaadata SIIT.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare