21.7 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

Rapla peamine arvutiteenuse pakkuja suleb 1. aprillil ukse

Martti ja Ülle Raavel pakivad asjad kokku ja lõpetavad 1. aprillist arvutiteenuse osutamise. Viimased aastad Raplas aadressil Tallinna maantee 9 toimetanud ettevõtjad on otsustanud majanduslikel kaalutlustel enam mitte jätkata. „Arvutiteenusega on nüüd kõik,” ütleb Martti. Kauplus jääb suletuks ja ka mingil muul moel teenuseid ei osutata. „Eriline tänu kõigile klientidele, kes on meid usaldanud ja aidanud nii kaua kesta!” seisab ettevõtte kodulehel.

Martti Raavel alustas ettevõtlusega juba 90ndate lõpus. Arvutite müüki, hooldust ja parandust jõudsid Martti ja Ülle Raplas pakkuda 20 aastat.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised