12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UudisedAvis Utilitas Rapla alistas Tallinna Kalev/TLÜ 15 punktiga

Avis Utilitas Rapla alistas Tallinna Kalev/TLÜ 15 punktiga

Avis Utilitas Rapla on sisenenud tihedasse mänguperioodi. Neljapäeva, 1. aprilli õhtul sõideti külla Tallinna Kalev/TLÜ-le ning võeti Sõle spordihoones kindel võit tulemusega 87:72. Kui välja arvata kohtumise esimesed minutid oli Rapla selgelt parem meeskond. Avis Utilitas Rapla ja Tallinna Kalev/TLÜ läksid käesoleval hooajal vastamisi viiendat korda ning kõik mängud on võitnud Rapla.

Mäng algas vastupidiselt Rapla plaanile. Esimeste minutitega jäädi 0:9 kaotusseisu, kuid siis võeti end kokku. Peatreener Toomas Annuk võttis minutilise mõttepausi ja peale seda tegi Rapla 10:0 vahespurdi minnes juhtima 10:9. Esimese veerandaja võitis Rapla skooriga 20:15. Teisel veerandajal asus Rapla oma eduseisu jõudsalt kasvatama. Poolajapausiks oli eduseis juba 49:36. Tom Kaldre viskas esimese poolajaga 11 punkti tabades sealjuures kolm kolmepunktiviset.

Rapla domineerimine jätkus teiselgi poolajal. Tallinna Kalev/TLÜ ei jõudnud kordagi ohtlikult lähedale. Rapla hoidis pidevalt mugavat eduseisu võites kolmanda veerandaja tulemusega 72:51. Neljandal veerandajal kulges mäng sujuvalt Rapla võidusadamasse. Viimastel minutitel võitjas kõhklust ei tekkinud ning lõpusireeni kõlades olid Rapla võidunumbrid 87:72.

Algviisikud:
Tallinna Kalev/TLÜ: Parker Van Dyke, Antonio Williams, Kristen Kasemets, Ivo Van Tamm, Jeremy McLaughlin
Avis Utilitas Rapla: Brandon Childress, Shaquille Doorson, Roberts Freimanis, Sven Kaldre, Tom Kaldre

Avis Utilitas Rapla resultatiivseim oli Al-Wajid Aminu, kes viskas 18 punkti. Saimon Sutt toetas 15 ja Tom Kaldre 14 punktiga. Tallinna Kalev/TLÜ poolelt viskas enim punkte Parker Van Dyke, kelle kontosse kogunes 14 silma.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare