0.4 C
Rapla
Reede, 28 jaan. 2022
Podcast

Vähetuntud live kasiino mängud, mida proovida

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Nii mõnigi meist on kuulnud mängudest nagu Blackjack, Baccarat ja Rulett. Kuid kas teadsid, et on olemas ka vähetuntud live kasiino mängud? Järgnevalt tutvustame mänge, mis ei ole nii populaarsed, ent mida tasub kindlasti proovida.

Super Sic Bo

Ruletiga sarnanev Super Sic Bo on lõbus täringumäng, mis on pärit iidsest Hiinast. Mängu ajal veeretab diiler 3 täringut ja mängijad asetavad žetoonid tulemustele, millele nad tahavad panustada. Peale veeretamist avanevad juhuslikult tulemused ning iga õige number saab võidu, samas kui valed ennustused toovad kaasa kaotuse. Kokku on 6 panustamisvõimalust. Mäng on levinud eelkõige suurtes kasiinodes, mis pakuvad Aasia mänge, aga ka mõnes online kasiinos.

War of Bets

War of Bets loojaks on BetGames. Selle mängu mängijad ei pea kaartide väärtusi meelde jätma vaid nii mängija kui ka diiler saavad ühe kaardi, mille väärtusi omavahel võrdlema hakatakse. Võidu tagab kõige suurema väärtusega kaart. Kõige väärtuslikum kaart on äss ning nõrgim kaart on kaks.

Panuste tegemine algab juba enne kaartide välja jagamist. Mängija saab valida, kui palju soovitakse panustada põhipanustena ja kõrvalpanustena. Panustamine toimub siis, kui kaardid on kätte jagatud. Nii saab soovi korral peale kaartide kättesaamist oma panustamise strateegiat muuta. Panustada saab enda või diileri võidu peale, viigi peale, samuti kaardi masti või värvi peale.


Dice Duel

Dice Duel on sarnane nagu War of Bets, ent kaartide asemel on mängus täringud. Mängus on suur osakaal õnnefaktoril. Enne mänguvooru algust on mängijatel aega 50 sekundit, et oma panus teha. Selle aja jooksul tuleb valida tulemus, mis arvatakse võitjaks. Peale 50 sekundi möödumist pannakse veerema kaks täringut – üks neist sinine ja teine punane. Suurema numbriga täring võidab.

Dice Duel põhipanused saab teha selle peale, kas võidab punane või sinine täring. Samuti saab panustada viigi peale ning teha kõrvalapanuseid ennustades, millist täpset arvu täring näitab või ennustada konkreetselt sinise ja punase täringu tulemusi eraldi.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised