Avis Utilitas Rapla võttis koduliigasse naasedes tasavägisest mängust võidu

0
128

Eile õhtul toimunud mäng Paf Korvpalli Meistriliiga põhiturniiril tõi platsil kokku Avis Utilitas Rapla ja Tallinna Kalev/TLÜ meeskonnad. Tasavägine mäng lõppes Rapla võiduga 96:88.

Mäng kulges kohati rabedalt, samas tasavägiselt. Esimene veerandaeg kulges korviderohkelt mõlemale meeskonnale, nii lõppes veerand 29:27 Rapla eduseisul. Teisel veerandajal võtsid aga vastased initsiatiivi ja poolajale läksid tallinlased 7-punktilises eduseisus 42:49. Kolmandal veerandajal tegid Rapla mehed aga sarnase spurdi mis tallinlased eelmisel kümnel minutil ja viimase neljandiku eel oli mäng taas viigis. Võitja otsustamine lükkus aina edasi, sest mõlemad meeskonnad vastasid teineteise õnnestumisele korviga. Veel 4 minutit enne lõpusireeni oli seis viigis 81:81. Siis õnnestus Rapla meestel tabada järjest kolmel rünnakul ja saadud edu hoiti mängu lõpuni.

Joonas Šein kerkis Rapla parimaks 21 punktiga, tabades kolmeseid 5/6. Lisaks andis ta 3 korvisöötu ja 4 vaheltlõiget. Wajid Aminu tegi topeltduubli 19 punkti ja 10 lauapalliga. Roberts Freimanis kogus 16 punkti, 8 lauapalli ja 6 korvisöötu. Saimon Sutt lisas 14 punkti ning Brandon Childress 10 punkti ja 5 korvisöötu.

Visketabavuses jäi Rapla 50% – 43% peale. Lauavõitluse võitis Kalev/TLÜ 43:33 (ründelaud 20:11). Korvisööte andis Rapla rohkem 29:17 ja vaheltlõikeid tehti samuti rohkem 11:5. Pallikaotuseid kogunes Raplal 10, Kalev/TLÜ-l 16.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare