13.8 C
Rapla
Teisipäev, 3 okt. 2023
UudisedRapla kaasava eelarve võiduideed on selgunud

Rapla kaasava eelarve võiduideed on selgunud

Kõige enam hääli (140 häält) kogus idee Hagudisse seikluspark ja välijõusaal rajada. See oli ühtlasi ka Rapla piirkonna võiduidee. Seiklusparki on plaanitud paigaldada erineva raskusastmega elemendid (näiteks võrksild, käteredel, erinevad köied jne) ning seetõttu peaks see põnevust pakkuma nii suurematele kui väiksematele. Rajatavasse välijõusaali tuleb viis erineva lihasgrupi trenažööri ning üks väikelaste treeningseade.

Välja valiti ka valla teiste piirkondade võiduideed. Kaiu piirkonna võiduideeks kujunes 126 häälega Vahastu kanti jäätmemajade ning mänguväljaku rajamine. Raikküla piirkonna võiduideeks valisid vallakodanikud 111 häälega Kabala mänguväljaku laienduse. Juuru piirkonnas kogus kõige enam hääli (71 häält) Järlepa mängu- ja ronimisala edasiarendus.

Kaasava eelarve kogumaht on 60 000 eurot. Sellest pool on reserveeritud Rapla piirkonna idee ellu viimiseks. Teiste piirkondade ideed saavad igaüks 10 000 eurot. Rahvahääletus toimus 6. – 20. aprillini. Selle jooksul anti 1105, millest arvesse läks 1035.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused