spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedLapsed aitasid Sutlemas uue metsa kasvama panna

Lapsed aitasid Sutlemas uue metsa kasvama panna

Täna, 29. aprillil käisid Sutlema lasteaed Linnupesa lapsed uut metsa istutamas. Ennelõuna oli seega laste jaoks pisut erilisem. Seda, kuidas istutustoru abil noored puud kiiresti maasse pista selgitasid nii Sutlema külavanem Alar Haabma kui ka RMK Raplamaa metsaülem Margus Emberg. Lapsed aitasid puid istutada kergliiklustee ääres asuvale ja möödunud suvel raiutud langile. Laste kaasabil leidis endale uue kasvukoha üle 5000 noore männipuu.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Irene Marita
09/05/2021 18:43

KUI METSA RAIUTE SAATE RAHA TEIE.
KAS LASTELE KA MAKSATE?
ET LAPSED ISTUTAVAD KODUMAA HEAKS JA TEIE RAIUTE ENDA HEAKS!

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused