-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
UudisedRapla volikogu esimees Margus Jaansoni ähvardab umbusaldamine

Rapla volikogu esimees Margus Jaansoni ähvardab umbusaldamine

Täna, 29. aprillil toimunud Rapla vallavolikogu istung algas volikogu esimehele umbusaldamise avalduse ette lugemisega. Enne päevakorra kinnitamist palus sõna volikogu liige Margus Tamberg.

„Margus Jaanson on meie arvates volikogu esimehena näidanud üles volikogule sobimatut juhtimiskultuuri, ületanud volikogu esimehele antud volitusid, mis on pannud volikogu töö ja teenimise kahtluse alla. Allakirjutanute hinnangul ei ole volikogu esimees oma tegevuses lähtunud Rapla valla huvidest, vaid kohati isiklikest ambitsioonidest ja eelistustest,“ luges Tamberg avalduse sisu istungil ette. Ta lõpetas kutsudes kõiki volikogu liikmeid üles Jaansonile umbusaldust avaldama. Avaldusele oli oma allkirja andnud üheksa volikogu liiget.

Volikogu esimees võttis avalduse vastu ja ütles, et seda menetletakse volikogu järgmisel istungil.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
30. apr. 2021 11:02

Inimene kes võitles valdade liitumise vastu ja mille tulemusena jäi Rapla vallal üle 300.000 ühinemisraha saamata oligi sellel kohal anomaalia. Jõudu umbusaldajatele.

Murelik
2. mai 2021 18:58
Vasta  külamees

Külamees, EKRE ei lase omadele liiga teha. Olgu või Jaanson, ikka võetakse ringkaitsesse.

Kaja
3. mai 2021 07:06
Vasta  külamees

Külamees, sinu akronüüm on T.T , Jaanson ei ole ainuke, keda sa läbi kommentaariumi salgad, ka naabrimees Mutli oli sulle parastada, kui tal rasked ajad olid. Eks me kõik peame peeglisse vaatama, ehk “kuidas mehaanik rehve ja vilja”.