5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
UudisedRapla keskväljakule paigaldati kassikujud

Rapla keskväljakule paigaldati kassikujud

Rapla keskväljakule paigaldati kolmapäeval, 5. mail kolme kassi kujud. Need on paigutatud keskväljaku läänepoolsele osale, mis asub kultuurikeskusest teisel pool Tallinna maanteed. Ühest küljest on nende funktsioon olla kaunistuseks, kuid samas aitavad need ja eristada kõnnitee kõrgusi.

“Keskväljakult kõnniteele liikudes ei panda tihti tähele kõrguste erinevust, eriti kui pilk on ekraanil või keskväljakul toimuval. Kass on koduhoidja ja loodetavasti muutub liiklemine meie ühises kodus nüüd ka turvalisemaks, sest tänu kiisudele on märgatavam aste, mis jääb keskväljakult kõnniteele astudes,” seisab Rapla valla teates.

Kasside idee tuli Valter Uusbergilt, Siim Tamberg aitas joonistega ja Kehtna KEK tegi kujud valmis ning paigaldas väljaku äärde.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare