9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
Uudised“Liigu Raplamaal” kogus kuu ajaga üle tuhande külastuse

“Liigu Raplamaal” kogus kuu ajaga üle tuhande külastuse

Viimased kuu aega kestis Raplamaa neljas vallas kampaania “Liigu Raplamaal”. Esmaspäeval, 10. mail tegid korraldajad kokkuvõtteid ning nendest tuli välja, et kuu aja jooksul külastati Raplamaa terviseradasid ning registreeriti oma käigud 1057 korral.

Alguse sai kampaania 8. aprillil ning jõudis lõpule 8. mail. Kampaania üks korraldajaid Kehtna spordi- ja noorsootööspetsialist Artur Ojasalu tõi lõpuüritusel välja, et osalejaid oli selles kampaanias üle kolmesaja. Nende seas oli 17 perekonda, neli lasteaiarühma ja üks kool. Kampaania käigus läbiti kõigi osavõtjate poolt kokku 5443 kilomeetrit ja 300 meetrit. Populaarseimaks objektiks kujunes kuu aja jooksul Kehtna–Rapla kergliiklustee, kus käidi 178 korda. Edasi tulid Järvakandi (121), Järta (121), Rapla Vesiroosi (118) ja Pirgu (107) terviserajad. Lisaks neile olid kampaaniasse kaasatud veel Paluküla terviserada, Varbola linnuse matka- ja maastikurattarada, Kohila-Vetuka kergliiklustee ja Kohila discgolfipark, Kohila-Hageri-Sutlema kergliiklustee ning Kaiu terviserada.

Mängureeglid nägid ette, et kui inimene käib kohal kõigil kümnel objektil, teenib ta kuldmeene, 8 objekti tagavad hõbemeene ja 5 objekti pronksmeene. Kokku teeniti neid meeneid 75 tükki. Lisaks loositi igal kampaanianädalal kõigi osalejate vahel välja meeneid, mille panid välja kohalikud omavalitsused, Eesti Terviserajad, Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus ning Raplamaa turismiinfo. Viimane meenekottide loosimine oli esmaspäeval, 10. mail, kui tehti ka kampaaniast kokkuvõtteid.

Viimasel loosimisel võitsid Lembe Lindsalu ja Oliver Hollo Kehtna valla meenekoti. Kaili, Heliise ja Markus Villem said Kohila valla meenekoti ning samuti pälvis selle Eveli Truia. Rapla valla kingikotid läksid loosi tahtel Raili Vaarpuule, perekond Sildojale, perekond Saule, Anna-Liisale ning viimasena tuli loosirattast välja Rainer Mart Kioleini nimi. Märjamaa valla meenekoti võitsid Annika Laansoo ja Reet Saar. Meenekotid saab kätte umbes kahe nädala pärast. Korraldajad võtavad iga võitjaga eraldi ühendust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare