16.1 C
Rapla
Reede, 9 juuni 2023
UudisedMetsloom poes! Rapla Magaziinis käis uudistamas saarmas

Metsloom poes! Rapla Magaziinis käis uudistamas saarmas

„Algul arvasime, et kass,” ütleb Rapla Magaziini töötaja Regina Galjaev. Ta räägib, et täna, 24. mai lõuna paiku saabus kaubaauto ning nii kui Regina oli jõudnud kaubaukse lahti teha, lipsas keegi kähku sisse. „Ma viskasin veel kaubamehele nalja, et täna tuli lemmikloomaga. Tundus nagu kass või tuhkur,” meenutab Regina.

„Läksin kaubaruumi nurka vaatama, mis see siis on, läksin lähemale ja vaatasin, et ei ole kass. Oli ikka tunduvalt suurem. Üritasin teda algul harjaga välja ajada, aga ei saanud, ta läks müügisaali. Kutsusime Päästeameti ja Päästeamet püüdis ta kinni ning viis minema,” räägib ta. Oma ajutise pelgupaiga oli leidnud saarmas müügisaali lasteosakonnas, riiete all.

„Ta oli tige ka, ei julgenud ligi minna. Olime ise parajas šokis, kui ta müügisaalis ringi jooksis. Hoiatasime kliente kohe igaks juhuks, et meil on metsloom poes lahti. Me tegelikult kartsime teda,” jutustab Regina. Kokku jõudis loom poes olla pool tundi, mitte rohkem, usub naine. Suurt pahandust ta poes selle aja jooksul ei teinud. „Päästeameti puuris oleva plastiku lõhkus küll ära. Näris korralikult,” ütleb Regina. Naine tõdeb, et ei olnud kuni tänaseni saarmast nii lähedalt näinudki. Päästjad viisid looma tagasi oma loomulikku keskkonda ning edaspidi võib teda loodetavasi veel vaid just seal kohata.

Foto: Regina Galjaev

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Teele
25/05/2021 16:18

Lahe loom!

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused