Raplamaa elanikest on vaktsineeritud 36%

0
333
Illustreeriv foto: pexels.com

Eelmisel nädalal oli päevi, mil Raplamaale uusi koroonapositiivseid ei lisandunud ning kolmel päeval oli lisandunud positiivseid testi tulemusi kõigest üks. Kokku registreeriti vahemikus 17. mai kuni 23. mai meie maakonda 16 uut positiivset tulemust.

Koroonakaart.ee andmetel on hetkel Raplamaal 30 aktiivset haigusjuhtu. Raplamaast vähem haigusjuhte on vaid Järvamaal, Läänemaal, Saaremaal ja Hiiumaal. Kõige rohkem haigusjuhte on endiselt Harjumaal (1337) ja Ida-Virumaal (845).

Kogu Raplamaa elanikkonnast on terviseameti andmetel vaktsineeritud 36%. Kõige aktiivsemalt on end vaktsineerinud Hiiumaa elanikud, kus vaktsineeritute protsent on 51 ning kõige madaldam on vaktsineeritute protsent Ida-Virumaal. Seal on see 24%.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare