-0.1 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
TarbijaRetsept: Täidetud munad kodujuustu ja peekoniga

Retsept: Täidetud munad kodujuustu ja peekoniga

Kui külmkapis on kuidagi palju kodujuustu, mune, majoneesi ja peekonit ning need koostiosad Google’i otsingusse lüüa, leiab Toidutarest täidetud munade retsepti. Kellele siis täidetud munad ei meeldiks? Eriti, kui sinna on lisatud peekon.

Peekon on nagu võlusõna, ütle vaid mõnele lihaarmastajale, et sul on peekonit, ja juba joostakse kohale. Alljärgneva retsepti puhul on öeldud, et jätkub neljale inimesele. Tegelikult ei jagu, kuna need on nii head. Maksimum ehk kahele jagub ühest kogusest.

Vaja läheb: 4 keedetud muna, 100 g kodujuustu, 100 g suitsupeekonit, 2 sl majoneesi, 2 sl hakitud tilli, serveerimiseks tilli ja rohelist salatit.

Tee nii: Pruunista ribastatud peekon pannil ja tõsta köögipaberile nõrguma. Tõsta neli peekoniriba kaunistuseks kõrvale. Tükelda ülejäänud peekon peeneks (seda on mugav teha kääridega). Lõika keedetud-kooritud munad pikuti pooleks. Võta munakollased välja ja peenesta kahvliga. Sega kodujuustu, tükeldatud peekoni, majoneesi ja hakitud tilliga. Täida munavalged kodujuustuseguga, kaunista kõrvalepandud peekoniribade ja tilliokstega. Serveeri salatipadjal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare