14.9 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UncategorizedTee lastekaitsepäeval lapsele pai

Tee lastekaitsepäeval lapsele pai

Eeskujuliikumine Valge Õhupall kutsub kõiki inimesi üles lastekaitsepäeval, 1. juunil (soovituslikul kell 11:11) võtma oma igapäevatoimetustest hetke, et teha lapsele pai.

Kõik me tahame vahel pai saada, olenemata vanusest. Olgu see pai siis füüsiliselt, sõnades, mõtetes või pilguga edasi antud. Aktsiooni “Teeme lapsele pai” seos lastekaitsepäevaga on sümboolne ja taotluslik. Aktsiooni eestvedajaks on Tamo Vahemetsa, kelle sõnul on pai kui võlupuudutus, mis loob turvatunde ning imerohi, mis aitab üle saada raskustest. Aktsiooni toimumise sümboolne kellaaeg on ka valitud põhjusel, et lapsele pai tehes anname talle edasi sõnumi- me märkame üksteist ja hoolime üksteisest.

Aktsioonis osalemine on lihtne: tee lapsele pai, jäädvusta hetk ning jaga sotsiaalmeedias, kasutades teemaviiteid #lapselepai ja #märkame11hoiame11.

Pai saab teha ka virtuaalselt –  lõika valgest paberist välja süda, kirjuta sinna sisse pai saaja(d) või siis lihtsalt #lapselepai, edasta see video või foto pai saajatele ning jaga sotsiaalmeedias, kasutades teemaviiteid #lapselepai ja #märkame11hoiame11.

Lisaks vanematele, vanavanematele ja teistele inimestele kutsub Valge Õhupall virtuaalse pai aktsioonis osalema ka organisatsioone. Südame avamisega saab organisatsioon näidata, et seab oma tegevuses olulisele kohale tänastele lastele tervema ja turvalisema tuleviku loomise.

Rapla valla asutused toetavad eeskujuliikumise Valge Õhupall üleskutset võtta lastekaitsepäeval, 1. juunil, oma igapäevatoimetustest hetk, et teha lapsele pai. Üleskutses osalesid: Rapla Vallavalitsus, Rapla Vesiroosi Kool, Rapla Valla Avatud Noortekeskus, Hagudi Põhikool, Rapla Kesklinna Kool, Rapla Kultuurikeskus ja Lasteaed Sinilill. Videot Rapla valla virtuaalsetest paidest näeb Rapla valla youtube’i lehel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare