10.5 C
Rapla
Pühapäev, 12 mai 2024
UudisedRaplas tantsiti eesliinitöötajate auks

Raplas tantsiti eesliinitöötajate auks

Üle maailma on sotsiaalmeedias kiirelt populaarseks saanud Jerusalema tantsu väljakutse (Jerusalema dance challenge), mille abil väiksemad ja suuremad kollektiivid avaldavad oma tänu eesliinitöötajatele. Muusika laulule “Jerusalema” on algselt loonud Lõuna-Aafrika päritolu DJ Master KG, kuid tantsuna muutus kiiresti viraalseks ja seda tantsitakse koolides, lennujaamades, haiglates, keskväljakutel ja staadionitel.

Kui MTÜ Ettevõtlikud Naised Raplamaal juht Katrin Klaebo nägi sotsiaalmeedias postitust tantsust Viljandi haiglas, tekkis tal idee tantsuväljakutse vastu võtta ning tuua tants Rapla keskväljakule. Nii võis 2. juuni õhtul Rapla keskväljakust mööduvad inimesed näha 27 naist tantsimas. Peale Ettevõtlikud Naised Raplamaal ühingu liikmete ühinesid tantsuga Rapla sulgpalliklubi “Valge Hani” liikmed ja Rapla line-tantsijad.

Peale selle, et tantsuga avaldati tänu ja austust eesliinitöötajatele, tähistati Klaebo sõnul selle tantsuga ka samal päeval lõppenud maskipiirangute lõppu, lustiti ja nauditi tantsides ilusat ilma ja Rapla keskväljaku purskkaevu.

Tantsusammud aitas seada mõne tunniga Olga Sokk, pildistas Tiina Azojan ning filmiklipi valmistas  Kert Media OÜ.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare