spot_img
8.3 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
SportRapla korvpallikooli naiskond teenis esiliigas teise koha

Rapla korvpallikooli naiskond teenis esiliigas teise koha

Möödunud nädalavahetusel jõudsid lõpule naiste korvpalli esiliiga meistrivõistlused. Rapla korvpallikooli naiskond jõudis küll finaali, kuid seal tuli tunnistada Audentese spordiklubi paremust tulemusega 74:56.

Tähelepanuväärne on see, et Audentese spordiklubi läbis terve esiliiga hooaja, kaotamata ainsatki mängu. Nelja tugevama naiskonna osavõtul toimunud finaalturniir peeti 5. ja 6. juunil Paides E-Piima spordihallis. Finaalkohtumises haaras Audentese naiskond ohjad enda kätte juba mängu alguses ning eduseisu käest ei lastud. Esimese veerandaja järel oli pealinna naiskonna eduseis 19:9. Raplal tuli tunnistada Audentese paremust ka järgnevatel veerandaegadel ning kohtumise lõpuks oli nende eduseis kasvanud 18 punktini.

Rapla poolelt tegid enim skoori Anna Maria Tamberg 19 silmaga ja Katarina Tamm 14 punktiga. Rapla peatreener oli lõppenud hooajal Howard Frier. Poolfinaalis oli Rapla alistanud BC Elva/CHK tulemusega 79:74.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused