1.6 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
UudisedTule sõitma! Jalgrattasõit seksuaalvägivalda kogenud ellujääjate jõustamiseks jõuab reedel Raplamaale

Tule sõitma! Jalgrattasõit seksuaalvägivalda kogenud ellujääjate jõustamiseks jõuab reedel Raplamaale

Reedel, 13. augustil sõidab Raplamaalt läbi Vaike Kukk, kellel on käsil seitsmepäevane jalgrattasõit Lõuna-Eestist Tallinnasse. Kodanikualgatuse eesmärk on juhtida tähelepanu lapsepõlves seksuaalvägivalda kogenud ellujääjatele.

Algatuse eestvedaja Vaike Kukk loodab avalikkuse tähelepanu tõmmata lapseeas seksuaalset väärkohtlemist kogenud täiskasvanutele ehk ellujääjatele ning nende kohale ühiskonnas. Aktsiooni tulemusena tahab ta aidata vastastikuse mõistmise õhkkonda luua. Igal sõidupäeval on oma alateema, millele antud päev on pühendatud. Näiteks lapsepõlvekogemuse mõjud ja täiskasvanuna saladuse kandmine, lapsevanema roll jpm.

Need, kes tunnevad, et ellujääjate temaatika neid mingil moel puudutab ja tahaks kasvõi mõned kilomeetrid koos vändata, võivad rattakiivrit kandes erinevatel etappidel liituda, vastutades isiklikult liikluseeskirjade täitmise eest nii maanteel kui asulasisestel teedel.

Reedel alustab Vaike Kukk sõitu Türilt ning liigub läbi Lelle ja Kehtna Raplasse. Laupäeval jätkab ta sõitu Raplast ning plaanib 17.30 teekonna Tallinnas, Vabaduse väljakul lõpetada.
Lisainfo: [email protected] ja 553 5773.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare