11.6 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
UudisedRapla erihooldekodu sai valmis

Rapla erihooldekodu sai valmis

Rapla erihooldekodu on valmis saanud ja täna said huvilised avatud uste päeva raames valminud hooneid uudistada. AS Hoolekandeteenused ehitas Alu tee äärde kaks ridaelamut. Hommikupoole käisid oma uue koduga tutvumas kliendid. Esimesed valisid välja ka oma toad. Kolimine ise on planeeritud septembri algusesse.

Rapla erihooldekodus saab koha 30 klienti. Tööd saab seal kümme tegevusjuhendajat, kellele lisandub üks inimene toitlustuse valdkonnast. Hoonesiseselt jagunevad kliendid veel eraldi kuueliikmelisteks perekondadeks. Igaüks saab oma toa ja leiab endale uues peres rolli.

Päeva teises pooles tutvusid majaga kutsutud külalised. Omapoolsed tervitused andsid üle nii Rapla valla kui ka Töötukassa esindajad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused