9.9 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
UudisedRapla erihooldekodu korraldas avatud uste päeva

Rapla erihooldekodu korraldas avatud uste päeva

Nüüdisaegne Rapla erihooldekodu on valmis saanud. Hoonetega sai tutvuda avatud uste päeval.
AS Hoolekandeteenused ehitas Alu tee äärde kaks ridaelamut, mis saavad koduks psüühilise erivajadusega inimestele. Kokku saab neis koha 30 elanikku, kes jagunevad omakorda kuueliikmelisteks perekondadeks.
Ühes majas hakkab toimetama kaks ja teises kolm perekonda. Iga pere elanikud saavad endale oma toa, milles on kõik eluks vajalik juba sees. Toad on varustatud voodi, riidekapi, öökapi, laua ja tooliga. Samas on igal elanikul vabadus tuba oma soovide järgi kujundada ja võtta kaasa isiklikud asjad.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused