spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelVaike Kukk sõitis jalgrattaga Lõuna-Eestist Tallinnasse seksuaalvägivalla ohvrite jõustamiseks

Vaike Kukk sõitis jalgrattaga Lõuna-Eestist Tallinnasse seksuaalvägivalla ohvrite jõustamiseks

Vaike Kukk seob jalgrattasõidu lapsepõlves seksuaalvägivalda kogenud ellujääjate jõustamisega. Seitsme päevaga sõitis ta Lõuna-Eestist Tallinnasse.
Pühapäeval, 8. augustil istus Vaike Kukk RMK Lõunatipu metsaonnis ehk Eesti kõige lõunapoolsemas tipus oma jalgratta selga ja asus teele. Tal oli eesmärk nädal hiljem Tallinnasse Vabaduse väljakule jõuda. Enam kui 350 km pikkune sõit kulges ühtlasi läbi Raplamaa. Sõidu kuuendal päeval ületas ta Raplamaa piiri. Läbi Lelle viis ta tee Kehtnasse, kus Vaike tegi peatuse Eastern Outbackis. Just seal kohtus ta ka Raplamaa Sõnumitega, et rääkida, kuidas reis on kulgenud ja miks ta selle teekonna jalge alla on võtnud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused