16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
PersoonMärt Reino ehitas endale päikeseenergial töötava elektrijalgratta

Märt Reino ehitas endale päikeseenergial töötava elektrijalgratta

Märt Reino ehitas endale tavalisest jalgrattast, tööriistaakudest ja päikesepaneelidest mõnusa elektrijalgratta, millega sõidurõõmu ja loodust nautida.
Kui Märt kodust oma jalgrattaga teele asub, pöörduvad inimeste pilgud temale. Silma ei jää mitte tema sõiduvõtted või kiirus. Tähelepanu köidab hoopis tema ratas ise. Nagu väike laev purjetab ta oma elektrirattaga mööda maakonna teid. Puhkepeatuse teeb ta tihtipeale Raplas Märt Tiru skulptuuri juures. Just seal me Märt Reinoga ka kohtume. Ta ise ütleb, et see on Rapla kõige ilusam koht, kus kena vaade Kivisillale ja kirikule.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare