7.7 C
Rapla
Kolmapäev, 18 mai 2022
spot_img

Päästeõppus Järvakandis: 14 kannatanut ja kraavi sõitnud veoauto

Päästjad harjutasid Järvakandis raske avarii lahendamist ja veoautost kannatanute päästmist.
On neljapäeva pärastlõuna, kui päästeameti häirekeskus saab äreva teate. Järvakandis on toimunud avarii. Asulat läbinud veoauto on sõitnud kraavi. Juht pööras sõitmise ajal liigselt tähelepanu oma telefonile. Seetõttu jäi tal märkamata teel sõitnud jalgrattur. Ootamatu olukord lõppes teelt väljasõiduga. Veel enne, kui veok kraavis lõpetas, sõitis ta kokku vastassuunavööndis liikunud kahe sõiduautoga. Viga said ka teel liigelnud jalakäijad. Suurel õnnetusel oli 14 kannatanut.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised