13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald

19. augustil sai politsei teate, et Kohila alevis tänaval lõi seni tuvastamata isik 18-aastast noormeest, kes sai viga.

Märjamaa vald

21. augustil sai politsei teate, et maja ees lõi 46-aastane mees oma naabrit, 27-aastast meest.

22. augustil sai politsei teate, et korteris lõi 39-aastane naine 56-aastast meest noaga ning mees sai viga. Politsei pidas 39-aastase naise kahtlustatavana kinni.

23. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et nädalavahetuse jooksul võttis 42-aastane mees luba küsimata oma tuttava auto, millega sõitis ringi ja põhjustas varalise kahjuga liiklusõnnetuse. Täpne tekitatud kahju on selgitamisel.

Arvutikelmus

19. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et juulikuus siseneti ebaseaduslikult Raplamaal elava mehe Sony Playstationi interneti mängukontole ja sooritati tema teadmata ja tema pangakaardi andmeid kasutades 14 ostu. Ostudega tekitati varalist kahju ligi 219 eurot.

Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Ohtlikud lõkked

17. augustil kell 22.46 teatas pealtnägija, et Kehtna vallas Eidapere alevikus tehakse ohtlikku ja suurt lõket. Päästjad tuvastasid majale liiga lähedal olnud lõkke, milles põletati suures koguses mööblit, kodumasinaid ja ehitusprahti. Lõkke läheduses puudusid ka esmased tulekustutusvahendid. Päästjad likvideerisid lõkke ning teavitasid ohtlikust lõkkest Keskkonnaametit.

21. augustil kell 22.59 teatati häirekeskusele, et Rapla vallas Koikse külas on tehtud suurem lõke ning see järelevalveta jäetud. Päästjad kustutasid ohutuse tagamiseks 2 x 2 m järelevalveta lõkke.

Pirgus põles turvas

18. augustil kell 9.23 käisid päästjad kustutamas turbapinnast Rapla vallas Pirgu külas. Põles ca kaheksa ruutmeetrit turbapinnast, mille kustutamise lõpetasid päästjad kell 10.09.

Teele kukkunud puud

18. augustil eemaldati puu teelt Märjamaa vallas Silla –Jädivere maantee 20. kilomeetril, Kehtna vallas Nadalama ja Reonda külas.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare