4.4 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
GaleriiFOTOD: Rapla uus kaubanduskeskus sai nurgakivi

FOTOD: Rapla uus kaubanduskeskus sai nurgakivi

Täna, 10. septembri keskpäeval sai nurgakivi Rapla uus kaubanduskeskus, mis peaks valmima järgmise aasta kevadeks. Bussijaama kõrvale kerkivasse keskusesse seavad end sisse Prisma Peremarket, Pepco kauplus, Benu apteek ja Circle K tankla. Sümboolset sammu ehk nurgakivi tulid kaubanduskeskusele panema lisaks arendaja ja ehitaja esindajatele ka Rapla vallavanem Meelis Mägi ning ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Minister ütles oma sõnavõtus, et areneva, kaasaegse elukeskkonna loomulikuks osaks on taolised arendused. „Ma loodan, et ehitaja saab kõik oma materjalid kätte, saab asjad õigeks ajaks valmis ja rentnikud õigeks ajaks sisse,” lisas ta.

Materjalide tarneraskused on nii nagu kõikjal ehitusvaldkonnas olnud murekohaks. Peatöövõtja AS Ehitustrust juhatuse esimees Kaido Somelar oli aga optimistlik ja ütles: „Pigistame materjalide tarnijaid ja -tootjaid kõikvõimalike nippidega. Oleme valmis selle keskuse õigel ajal avama.”

Vallavanem aga lisas: „On ilmselt sõnadetagi selge, et kui natuke üle keskmise suurusega omavalitsusse tuleb selline arendus, selline investeering, siis on see väga suur rõõm.”

« kohta 2 »
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused