14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
SisuturundusFlirt eesti kirjandusklassikaga

Flirt eesti kirjandusklassikaga

Eesti algupärand – kelmikas flirt eesti kirjandusklassikaga ehk Urmas Lennuki kirjutatud ja lavastatud „Ükssarvikute farm” jõuab Rapla kultuurikeskuses publiku ette reedel, 24. septembril kell 19.

Lavastuses „Ükssarvikute farm” saavad üheaegselt kokku kaks lugu. Eluga ummikusse jooksnud kirjanik Heldur kohtab oma vanaema juurde kolides seal kolme tuntud naiskirjandustegelast – Tammsaare Tiinat, Mäeküla Marit ja Raja Teelet. Hakkajad naised ei ole rahul sellega, et nad on kirjanduslukku kinni jäänud ning sooviksid nüüd raamatukaante vahelt välja pääseda. Pealegi on neil endil hoopis selgem visioon sellest, milline peaks nende elusaatus olema. Ehk saab neid aidata kirjanik Heldur, et muuhulgas tuntud romaanidele uued lõpud kirjutada?

Urmas Lennuk oskab muhedalt ja väikese vindi peale keerates näidata, et klassika ei ole ei tolmune ega igav ning on asunud fantaasiarikkalt meile teada-tuntud tegelastega mängima. Lavastus pakub rohkelt inimlikku äratundmist ja näitab läbi mõnusa huumori seda, et teinekord on meil kõik see, millest unistada, tegelikult juba olemas.

Mängivad Peeter Rästas, Helgi Annast, Liisa Aibel, Silja Miks ja Anneli Rahkema.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare