4.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportNapp kaotus jättis Raplamaa JK finaali ukse taha

Napp kaotus jättis Raplamaa JK finaali ukse taha

Raplamaa JK-l tuli kolmapäeva, 15. septembri õhtul tunnistada Kuressaare II-e paremust tulemusega 1:0. Tegemist ei olnud tavalise liigamängu vaid Väikeste karikavõistluste poolfinaaliga. Kaotuse tegi valusamaks see, et võidu korral oleks Raplamaa JK pääsenud finaali, mis peetakse Eesti esindusstaadionil A Le Coq Arenal. Nüüd avaneb see võimalus Kuressaare mängijatel.

Kohtumine toimus Rapla kunstmurustaadionil kunstvalguse all. Õhtu oli karge ja külm kuid sündmused väljakul kujunesid tuliseks. Kohtunik näitas mängu jooksul kaheksat kollast kaarti ja mõnel võimalikul korral jäid need ka taskusse. Punaseid kaarte küll ei välkunud, kuid kaugel ei olnud needki. Kohtumine kulges jõuliselt. Näha oli, et mõlemad pooled ihkavad pääsu finaali.

Esimesel poolajal väravaid ei löödud, kuid selge oli see, et keegi peab murduma. Kui mitte mängu käigus siis vähemalt penaltiseerias. Juhtus nii, et Kuressaare II realiseeris ühe oma võimalustest ära ning Raplamaa JK seda teha ei suutnud. Vastaste värav sündis kohtumise 64. minutil. Raplamaa JK väravavaht Martin Tilk üritas eemalt tulnud kauglööki kinni püüda, kuid pall pudenes näppude vahelt tagasi väljakule. Jaole jõudis vastaste ründaja Eerik Poopuu, kes palli ühe puutega võrku lõi. Mängu lõpp kujunes sirgjooneliseks värava jahtimiseks Raplamaa poolt, kuid i-le jäi punkt siiski panemata.

Raplamaa JK peatreener Alo Bärengrub ütles, et tulemuse mõttes on muidugi kahju, aga tervikpildi seisukohast oli olukord hea. “Meie mänguplaan oli läbimõeldud ja kõik toimis. Lihtsalt viimasest sammust jäi puudu, et pall väravasse lüüa,” rääkis ta. Kuressaare II oli väljas tugeva koosseisuga, sest kuus nende mängijat on regulaarselt mänginud klubi esindusmeeskonna eest meistriliigas. Raplamaa ründeliini vedas meistriliiga kogemusega Taavi Laurits, kuid ülejäänud mängijad pole nii kõrgel tasemel saanud end proovile panna. “Kuressaare II on väga arvestatav ja tugev võistkond. Pigem olid nemad meie kastis ohtlikud kui meie nende kastis. Mäng ise oli muidugi atraktiivne ja jõuline. Meie poolelt oleks rohkem oodanud palli valdamist,” sõnas Bärengrub.

Raplamaa JK algkoosseis: Martin Tilk (VV), Egert Urva, Kaupo Kantsik, Silver Räämet, Erich-Raimond Stepanjuga, Ken Krister Maalinn, Viljo Sinikas (K), Taavi Laurits, Karl Erik Strandberg, Jan-Erik Jegorov, Romet Nurming. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Madis Nurmik ja Sten Kenert Maalinn.

Väikeste karikavõistluste finaal mängitakse neljapäeval, 23. septembril A Le Coq Arenal.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare