24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedOotamatu olukord sundis inimesed Rapla Konsumist välja

Ootamatu olukord sundis inimesed Rapla Konsumist välja

Täna, 24. septembril umbes kella 11 ajal avastasid Rapla Coop Konsumi töötajad kaupluse tagaruumist tavapäratu olukorra. „Oli tunda kärsahaisu ja õhk oli hallikat udu täis,” kirjeldab üks töötaja. Üsna pea said ka kaupluse müügisaalis viibinud külastajad teada, et midagi on korrast ära, sest poe tuled kustusid. Töötajad olid kiired tegutsema ja kõik inimesed juhatati kauplusest välja. Konsumi erinevate kaupluste kõik töötajad ja poekülastajad pidid ruumid evakueerima. Kohale kutsutud päästjad ventileerisid tagaruumi ja tegid selgeks, et tulekahju ei ole. Ohutuses kindlad, avati kaupluse uksed taas ja tavapärane elu sai jätkuda. Kuna on tõenäoline, et tossama kippusid elektrijuhtmed, kutsuti kohale elektrik.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Viiu
24. sept. 2021 12:09

Kus elekter, seal ka säde, kus säde, seal ka suits, kus suits, seal ka Päästeamet, kus Päästeamet, seal ka tuleleegid.