3.3 C
Rapla
Laupäev, 23 okt. 2021

Igaühe jaoks on kuskil huviring

Neljapäeviti toimuv Rapla HooviOTT on vahel erilisem kui muidu. Et oktoobris hakkavad pärast suvepuhkust taas tegutsema erinevad ringid nii väikestele kui ka suurtele, olidki eelmisel neljapäeval, 23. septembril tulnud end Rapla keskväljakule HuviringiOTT-il tutvustama ühendused, kelle juures saab põnevaid asju teha.
Kohal olid Eve Ruul ja Juuru naised, Raplamaa Perenaiste Selts Pauliine, tantsuklubi Lootos, Kehtna klubi käsitöökamber, Rapla huvikool, Juuru rahvamaja, Rapla valla avatud noortekeskus, Rapla rattaklubi KoMo, Rapla korvpallikool ja Rapla sulgpalliklubi Valge Hani.
Oma idamaiste tantsude oskusi tutvustasid Juuru naised ja nende juhendaja Eve Ruul, kes on käinud tantse lausa Egiptuses õppimas. Huvilisi juhendab Ruul Juuru rahvamajas. HuviringiOTT-il nägi ringi liikumas teisigi kauneid naisi tantsuklubist Lootos. Nemad ootavad enda juurde neid naisi, kes tahavad õppida kõhutantsu, mustlastantsu või flamenkot.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised