spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedAlgas Kohila valla kaasava eelarve ideekorje

Algas Kohila valla kaasava eelarve ideekorje

Kohila vald kuulutas välja 2022. aasta kaasava eelarve ideekorje. Ideid kaasavasse eelarvesse võib esitada igaüks. Kaasava eelarve eesmärk on suurendada vallaelanike teadlikkust valla eelarvest, ergutada kodanikuaktiivsust, soodustada kogukonnapõhist koostööd, leida lahendusi tekkinud vajadustele ning viia ellu uusi ideid.
Eelarve kogusumma on 15 000 eurot. Kohila vallavalitsus võtab ideid vastu 15. oktoobrini. Pärast ideede üle vaatamist valitakse välja need, mis rahvahääletusele lähevad. Hääletus toimub 22.–28. november ning võitja kuulutatakse välja detsembris.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused