spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelKoolijuht Kalle Kõiv: Sisemist veendumust ei kõiguta ükski hoiatus

Koolijuht Kalle Kõiv: Sisemist veendumust ei kõiguta ükski hoiatus

„Koolis ma ei ole ühelgi koosolekul arvamust avaldanud koroonaga seoses. Tegelikult ma olen koolijuhina hoiatanud oma töötajaid sellise arvamuse avaldamise eest. Olen rõhutanud, et kool on haridusasutus, mitte tervishoiuasutus ja meie siin koolis ei räägi ei poolt ega vastu,” ütleb Juuru Eduard Vilde kooli direktor Kalle Kõiv.

„Ma arvan, et meil siin Juurus on väga tolerantne õhkkond. Mitte ainult töötajatega, vaid ka lapsevanemate ja õpilastega suheldes. Me ei ole seda teemat surkinud, ei ole pooltpropagandat ega vastupropagandat teinud,” räägib koolijuht.
Kalle ei varja, et ta ei pea õigeks inimeste vaktsineerima survestamist. „Osa lasevadki vaktsiinisüstid ära teha ainult selleks, et tööl käia. Tegelikult aga tunnevad ennast sandisti, et oma põhimõtetele vastu astusid,” usub ta.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
valija
14/10/2021 14:59

Peale valimisi lasevad lahti. Sest ausat ja õiget juttu vallas ei sallita.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused