12.7 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
UudisedOmavalitsuspäeval tunnustati tublimaid töötajaid

Omavalitsuspäeval tunnustati tublimaid töötajaid

Raplamaa Omavalitsuste Liit ja omavalitsuste juhid ning töötajad tähistasid 1. oktoobril TOHI Distillerys omavalitsustepäeva ja ROL-i 30. sünnipäeva. Silmapaistvamaid ametnikke tunnustati Raplamaa hõbedase rinnamärgi ja tänukirjaga.
ROL-i juhatuse esimees Heiki Hepner alustas kogunemist väikese ajaloolise tagasivaatega möödunud aegadesse ja tõi välja, et omavalitsuste töötajad on olnud väga oluliste protsesside osa. Hepner tsiteeris Ülo Vooglaidu: „Elu viib edasi koostöö, mitte konkurents.” Seejärel tänas ROL-i tegevjuht Silvi Ojamuru omavalitsuste liidu eelmisi juhte, kes ROL-i kolme aastakümne jooksul vedanud olid. Kui kõned peetud, tegi oma stand-up etteaste näitleja Kait Kall.
Viimaks jagati tunnustusi omavalitsuste töötajatele. Iga omavalitsus sai esitada oma kandidaadid ning komisjon tegi valiku. Raplamaa Omavalitsustöötaja 2021 tunnustuse pälvisid Kehtna vallavanem Indrek Kullam, Rapla vallasekretär Ülle Eesik-Pärn, Kohila ehituskonsultant Tea Raudsep ja Märjamaa valla Vigala osavallavanem Priit Kärsna.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused