2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
UudisedRaplamaa noorte puhkpilliorkestri dirigent saab esimest korda palka

Raplamaa noorte puhkpilliorkestri dirigent saab esimest korda palka

Üle kahekümne aasta õhinapõhiselt veetud orkester saab esimest korda astuda samme, et oma üht olulist lüli, dirigenti, rahaliselt toetada.
Raplamaa Omavalitsuste Liit (ROL) tegi reedel, 1. oktoobril toimunud täiskogu istungil otsuse, et võtab 2022. aastal osaliselt noorte puhkpilliorkestri dirigendi tasustamise enda kanda. ROL tasub oma eelarvest dirigendi heaks 2000 eurot, mis on 50% kogu ettenähtud tasust.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Silver Niinemets
9. okt. 2021 18:24

Väga tore, et selline otsus tehti. Loodame, et sarnaseid positiivseid arenguid toimub ka tulevikus. Praegu toimub kogu orkestri repertuaari ostmine ja väljasõitude rahastamine projektide kaudu, loodetavasti leiame ka selleks tulevikus kindlama rahastuse.

Arvan, et on tähtis ära mainida, et mina olen juhatanud orkestrit ainult viimased 8 aastat.
Tõnu Soosõrv on orkestri dirigent olnud selle loomisest saadik ehk aastast 1999. Samuti on Maiu Linnamägi olnud orkestri asjaajaja selle esimesest proovist alates. Seejuures pole nad kumbki selle aja jooksul oma tehtud töö eest sentigi saanud.