16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
UudisedTöömaja toob Järvakandi endisesse vallamajja uue hingamise

Töömaja toob Järvakandi endisesse vallamajja uue hingamise

Neljapäeval, 30. septembril lülitati üle pika aja sisse Järvakandi endise vallamaja keskküte. See oli justkui sümboolne teetähis, et nüüd hakkavad seal asjad sündima. Suvel omandas pikalt müügis olnud hoone MTÜ Töömaja, mille eesotsas on Villy Võrk ja tema abikaasa Maarja Võrk. Nende visiooni kohaselt saab endisest vallamajast kogukonnakeskus, kus teisel korrusel pakutakse majutusteenust ning esimesel korrusel asuvad paviljon ja pagaritöökoda.

Alates 2019. aasta sügisest on Järvakandi endine vallamaja olnud korduvalt enampakkumisel. Villy Võrk rääkis, et tegelikult hoidsid nad hoonel pilku peal pikalt, kuid esialgu oli hind liialt krõbe. 60 000 ega 45 000 euroga ei olnud neil võimalik seda soetada. Olukord muutus, kui senine omanik Kehtna vald pani maja enampakkumisele 30 000 euroga. Müüki läks see 34 750 euroga ning uueks omanikuks saigi MTÜ Töömaja. “Järvakandi endine vallamaja on müüdud avalikul enampakkumisel, omaniku vahetus on notariaalselt vormistatud,” kinnitas Kehtna abivallavanem Jalmar Mandel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused