14.9 C
Rapla
Reede, 9 juuni 2023
UudisedEttevõtlusnädal on selleks aastaks läbi

Ettevõtlusnädal on selleks aastaks läbi

Anu Kaar, Raplamaa ettevõtlusnädala projektijuht

Ettevõtlusnädal on selleks aastaks taas läbi saanud, et tulla uuesti aasta pärast. Raplamaal oli üle 20 sündmuse töötubade, seminaride, inspiratsiooniürituste ja aruteludena. Esimest korda sai osa võtta ka noortele suunatud ettevõtlusteemalisest nutimängust. Lisaks oli võimalik valida osalemine endale huvi pakkuval veebisündmusel. Kokku sai üritustest osa üle 600 inimese ettevõtjatest noorteni.

Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse korraldatud suurimate ürituste, ettevõtluspäeva ja majandusfoorumi tagasiside on olnud väga hea, mis julgustab leidma uusi intrigeerivaid kohti ja teemasid, mida järgmisel aastal kajastada.

Suur tänu kõigile selle aasta koostööpartneritele – Eesti Töötukassa Raplamaa osakond, Märjamaa Ettevõtjate Piirkondlik Ühendus (MEPÜ), MTÜ Ettevõtlikud Naised Raplamaal ja Swedbank. Eraldi tänu ettevõtja Merit Võigemastile (BonMerité) ja kõikidele koolidele, kes ettevõtlusnädalal oma tegevusi ettevõtlikemaks sättisid. Tänu ka Raplamaa Sõnumitele ja TRE raadio Raplamaa toimetusele nädala kajastamise ja ettevõtlusteemadele tähelepanu juhtimise eest. Kohtume juba oktoobris 2022!

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused