2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
UudisedOhutusõppus ÄKK värskendas vanu ja andis uusi teadmisi

Ohutusõppus ÄKK värskendas vanu ja andis uusi teadmisi

Teist korda toimunud ohutusõppus Rapla ÄKK tõi kokku 12 meeskonda (11 võistkonda maakonnast ja külalisvõistkond Läänemaalt), et end keeruliste olukordade lahendamisel proovile panna.

Osalesid Vana-Vigala, Valgu, Kehtna, Juuru ja Kaiu põhikool, Järvakandi kool, Rapla Kesklinna ja Vesiroosi kool, Märjamaa gümnaasium, Varbola lasteaed-algkool ja Raikküla kool. Külalisvõistkond Läänemaalt osales, et saada inspiratsiooni ja korraldada oma maakonnas samuti selline õppus. Eelmisel aastal vaatlejana kohal olnud Jõgevamaa korraldaski augustis oma esimese Jõgeva ÄKK-i.

Kokku oli vaja läbida 14 punkti ja igas punktis oli meeskonnal aega 15 minutit, et etteantud stsenaarium läbi mängida ja saada kohe tagasisidet oma tegevuste ja teadmiste kohta. Tegemist ei olnud küll võistlusega, kuid iga töötoa tegija valis välja oma lemmikmeeskonna, nii et pingutada tasus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused