15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Filmifestival Kaader – üritus, mis toob kokku paljud uued ja vanad filmitegijad

Noorte filmifestival “Kaader” – üritus, mis toob kokku paljud uued ja vanad filmitegijad. Nagu alati öeldud, ei ole see festival võistlus, vaid peaks pakkuma lihtsalt palju positiivseid emotsioone ja andma uusi kogemusi ja nii ka sel korral. Tuleb lihtsalt kasutada oma loovust ning luua midagi meeldejäävat.

Üritus toimub juba 22.-23. oktoobril ning avatakse Rapla Gümnaasiumi ees 22. oktoobril kell 14.00, pärast mida asutakse kohe filmima, sest aega selleks on nagu ikka, kõigest 24 tundi. Samal ajal toimub ka Rapla Vesiroosi koolis filmisprint, mis on noorematele mõeldud 3-tunnine versioon “Kaadrist”. Seal valminud filmidest valitakse välja ka 3 parimat, mis pääsevad järgmisel õhtul suurele ekraanile.

Filmide näitamine toimub 23. oktoobril kell 18.00 Rapla kinos. Tasuks nähtud vaeva eest premeeritakse filmitegijaid mitmete auhindadega. Kõik, kes soovivad nautida filmielamusi, saavad seda teha kas kodus mõnusalt otseülekande kaudu või tulles kohale Rapla kultuurikeskuse teatrisaali. Kinosaali pääsevad sellel aastal kehtivate koroonapiirangute tõttu vaid filmitegijad ja korraldustiim.

Kaadrile registreerumine lõpeb 20. oktoobril. Registreeruda saab Kaadri kodulehel filmifestivalkaader.ee.

Otseülekannet saab jälgida läbi Raplamaa Sõnumite 23. oktoobril kell 18.00.

Filmifestival Kaader 2020. Foto: Camilla Kännola
spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised