8.3 C
Rapla
Teisipäev, 17 mai 2022
spot_img

Märjamaa lasteaed sai annetajate toel seiklusraja

Märjamaa lasteaed Pillerpall kogus Hooandja platvormi kaudu annetajatelt vahendeid, et rajada lasteaia õuele seiklusrada. Augustis oli vajalik summa olemas ning eelmisel nädalal, 14. oktoobril avati seiklusrada lastele mängimiseks.

Seiklusrada avati pidulikult koos lasteaiaperega. Kohal olid kõikide rühmade lapsed, töötajad, direktor Ene Mätas, toetajad ja seiklusraja ehitanud Seiklusring OÜ esindaja Valdo Kangur. Juunis algatatud projekt kogus 115 hooandja toel kokku 3120 eurot. Eesmärgiks oli seatud 3000 eurot. Enamik projekti toetajatest olid lapsevanemad, aga oluline toetaja oli ka Rapla Tarbijate Ühistu eesotsas Väino Sassiga. Seiklusrada peab lasteaed oluliseks, et aidata kujundada laste kehalist aktiivsust juba varajases lapsepõlves.
Avamise päeval tänati eraldi ka neid lapsi, kes osalesid Hooandja jaoks tehtud videos, milles kutsuti üles annetusi tegema. Selles videos lõid kaasa praegu 1. klassis õppivad ja toona veel lasteaia vanimas rühmas käinud lapsed. Mõned neist olid avamise päeval ka kohal ning said Valdo Kanguri juhendamisel esimesena seiklusraja järele proovida.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised