16.1 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
UudisedNaised saunas rääkisid... ettevõtlusest maal

Naised saunas rääkisid… ettevõtlusest maal

Laupäeval, 16. oktoobril toimus Märjamaa rahvamajas Maanaiste päev, kus oma ala asjatundjad rääkisid naiste ettevõtluse ja ettevõtlikkuse võimalikkusest maal.
Ettevõtlikud Naised Raplamaal MTÜ korraldas Raplamaa Maanaiste päeva alapealkirjaga „Kartulid ja jõhvikad”, et tunnustada ja toetada meie maanaiste mitmekülgset rolli. Üritusele kutsutud esinejate nimekiri oli rikkalik, aga enne veel, kui tegusad ettevõtjad oma tegemistest rääkima asusid, kuulutasid päeva pidulikult avatuks Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Heiki Hepner ja Raplamaa Partnerluskogu tegevjuht Rita-Triinu Peussa. Mõlemad asutused panid ürituse elluviimisele oma õla alla.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare