spot_img
2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedKehtnas on veekvaliteediga probleeme

Kehtnas on veekvaliteediga probleeme

Täna on Kehtna alevikus roostest vett täheldatud. Kehtna Vesi OÜ andis teada, et on probleemist Kooli tänava piirkonnas teadlik ning lisas, et see võib olla ulatuslikum. Probleem on seotud Kehtna Mõisa trasside remondiga.
„Kehtna Mõisa veevärk on igapäevaselt Kehtna Vesi trassidest eraldatud, kuid täna teostatakse Kehtna Mõisa veemahutile põhjalik pesu ja seetõttu tarbib Kehtna Mõisa OÜ päeva esimese pooles Kehtna Vesi OÜ vett,” selgitatakse Kehtna Vesi kodulehel.
Suurenenud tarbimine ja trasside omavaheline ühendus on Kehtna Mõisa trassidesse ladestunud sogase vee Kehtna Vesi torustikesse kaasa toonud. Probleem peaks lahenema õhtuks.
„Kehtna Vesi OÜ jaoks on Kehtna Mõisa veevärk ja selle korrasolu ülimalt tähtis, sest tegemist on võimalike katkestuste puhul esimese, kiire abiga alevikule. Palume mõistvat suhtumist Kehtna Mõisa poole, kuivõrd nemad on küll hetkel selle segaduse tekitanud, aga korduvalt Kehtna alevikku ka omapoolse (puhta) veega aidanud,” teavitab Kehtna Vesi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused