-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
UudisedRapla haigla personali kostitati pitsaga

Rapla haigla personali kostitati pitsaga

Täna kell 13.15 sõitis Rapla perearstikeskuse ette Mercedes, mille pagasnikust vaatasid vastu 25 pitsat ja mõned karastusjoogipudelid. Üle kogu Eesti on annetajad panustanud, et pakkuda head söögi- ja joogipoolist meie meditsiinitöötajatele. Raplas veab aktsiooni Kristel Hinrikson. Tema sõnul sai tal lihtsalt kõrini, kuidas osa inimesi haiglasse ja meditsiinitöötajate igapäevasesse panusesse suhtuvad. Pitsadega kostitamise eesmärk on näidata, et inimesed hoolivad. „Tellisime 22 pitsat, kolm pani Pizzakiosk omalt poolt juurde ja andis mõned mahlad,” rääkis Kristel. Adograaf OÜ toetas tänukirja trükkimisega.

Raplamaa haigla õendusjuht Diana Mäng tuli pitsasid vastu võtma käruga. „Juhhei! Hakkame sööma!” hõiskas ta. „See on meie jaoks väga suur asi. Me ei ole nähtamatud,” kirjeldab Diana Raplamaa haigla töötajate tundeid. „Ma ei uskunud kohe, et see on päriselt! Ma ei teadnud sellest kampaaniast. Ma olin imestunud, kui minu käest küsiti, kui palju töötajaid haiglas on. Lõin siis kokku, et 60 inimest on igapäevaselt tööl.” Sellest, et tegemist on n-ö rämpstoiduga, ei arva Mäng midagi halba. „Mina söön pitsat pidupäeval, väga sobiv,” rõõmustas ta.

Laupäeval Tallinnas Vabaduse väljakul meelt avaldanud inimesed käitusid pitsarestoranis Pizza Americana sedavõrd ebasobivalt, et restoran oli sunnitud uksed sulgema. Facebooki grupis „Uhhuude ja Külahullude Entsüklopeedia” tärkas sellest tulemusena idee panna rahad kokku ja pitsadega pealinna haiglate meditsiinitöötajaid rõõmustada, et üheaegselt toetada nii söögikohta kui ka suure koormuse all olevat haigla personali. Alustati Lääne-Tallinna Keskhaigla nakkuskliinikuga ja nüüdseks on annetustalgud laienenud pea üle kogu Eesti. Oma õla on alla pannud mitmed erinevad söögikohad. Kokku on kogutud umbes 8000 eurot, mis on kogu Eesti vahel ära jagatud vastavalt meditsiiniasutuste personali suurustele.

Kui soovid ka oma panuse anda ja näidata, et märkad meditsiinitöötajaid, siis saada oma annetus:
Kristel Hinrikson EE301010010295372015
Selgitus: Rapla meedikud

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare