spot_img
-5.6 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedSõidueksamile tuleb nüüd kõigil maskiga minna

Sõidueksamile tuleb nüüd kõigil maskiga minna

Tänasest, 25. oktoobrist on Transpordiameti eksamitel kohustuslik kasutada kõikidel osapooltel maski, vajadusel saab maski Transpordiametist.

Kui varasemalt ei nõudnud Transpordiamet sõidueksamil maski kandmist eksamineeritavatelt, kes esitasid vaktsineerimist tõendava sertifikaadi või tõendi koroonaviiruse läbipõdemise kohta eksamile eelneva 6 kuu jooksul, siis esmaspäevast peavad tulenevalt koroonaviiruse levikust maski kandma kõik.
Transpordiameti teenindusbürood külastades on maskikandmine jätkuvalt kohustuslik. Transpordiamet soovitab võimalusel teenindusbüroode külastamist vältida ja teha vajalikud toimingud e-teeninduse või e-kirja vahendusel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused