-2.8 C
Rapla
Neljapäev, 30 nov. 2023
ArtikkelFilmifestival “Kaader”: „Topeltmäng” tõi topeltvõidu

Filmifestival “Kaader”: „Topeltmäng” tõi topeltvõidu

Järjestikuliselt 16. filmifestivali “Kaader” finaalüritusel linastus kokku neliteist lühifilmi ja jagati kümmekond auhinda. Peapreemia, Grand Prix’ pälvis meeskond nimega Viljandi mnt 69 esindustiim filmiga „Topeltmäng”. Samad filmitegijad võtsid kõrge tunnustuse vastu ka eelmisel aastal.

Filmifestival “Kaader” on traditsioonilise üritusena paljudele meie maakonnas hästi teada. Peamised tegelased on gümnaasiuminoored, kes moodustavad meeskondi ja veedavad ühe ööpäeva filmi luues. Lõppüritusel tuuakse valminud filmid kinolinale ja neid hindavad nii žürii kui ka publik. Kuigi parimaid tunnustatakse, ei ole oluline võistluslik element, vaid tegemise rõõm.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused