19.4 C
Rapla
Kolmapäev, 17 aug. 2022
spot_imgspot_img

Saalihoki tüdrukud MM-i valikturniiril

Annika Tammus

Saku valla spordikeskuses toimus septembris U19 tütarlaste maailmameistrivõistluste valikturniir. Eesti osales tüdrukute U19 koondisega esmakordselt ning debüüdi kohta tegid tüdrukud väga tugevad mängud, arvestades nende peamiselt U17 vanust.
Iga päevaga tuli saali fänne juurde, sest võistlus pakkus tõelist põnevust ja tüdrukud näitasid platsil sisu. Itaalia võideti 4:3, napp kaotus Taanile 2:3 ja Ungarile kaotus 3:5, edasi pääsesid MM-ile Taani ja Ungari. Veel ei olnud Eesti kord ning eesmärk oligi olnud esmakogemus saada.
Kehtnast ja Raplast olid U19 koondises Hanna-Liisa Õispuu, Siret Leinasaar, Liselle Karjane, Gita-Sirelin Tuisk, Grete Priimägi. Hanna-Liisa realiseeris mängus Itaalia vastu võidu jaoks väga olulise bulliti ning tegi häid väravaid ka teistes mängudes. Ka teised maakonna tüdrukud said mängudes väga hea kogemuse.
Sel hooajal mängivad tüdrukud U17 liigas ning osa ka maakonna meistrivõistlustel ja Kaitseliidu Rapla maleva saalihoki naiskonnaga Energialiigas. Mängud algavad 24. oktoobrist. Rapla saalihoki naiskonnal on sel hooajal uus treener Marten Liiva, kellel on pikaajaline kogemus treeneritöös, sh Saku naiskonnaga meistriliigas. Loodame head hooaega.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised