21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
UudisedAespa lasteaed sai nurgakivi

Aespa lasteaed sai nurgakivi

Lasteaeda on Kohila valla Aespa alevikus oodatud päris mitu aastat. Mai lõpus alustas Paide MEK AS ehitusega ja 27. oktoobril jõuti esimese suure tähiseni, nurgakivi paigalduseni.

Kohila vallavanem Uku Torjus sõnas tähtsal päeval, et palju on vaeva nähtud ja kuigi kõik pole läinud nii, nagu nad on soovinud, tahtnud või eeldanud, siis seda suurem on rõõm, et kauaoodatud ehitus on käimas. Kohilat kui kasvava elanikkonnaga valda on viimased paar aastat lasteaiakohtade puudus kimbutanud ja järgmisel kevadel valmiv Aespa lasteaed toob sellele leevendust. Torjus tunnistas, et vald ei ole varem Aespasse väga investeerinud, kuid viimasel paaril aastal on olukord olnud vastupidine ja ta usub, et kui lasteaed koos kogukonnaruumidega ja Aespa-Vilivere ÜVK valmis saavad, on Aespa palju parem ja meelepärasem paik, kus elada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare