-0.1 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
UudisedKehtnas moodustasid koalitsiooni kaks valimisliitu

Kehtnas moodustasid koalitsiooni kaks valimisliitu

Kehtnas on koalitsioonilepingu sõlminud kaks valimisliitu. Valimisliit Ühtne ja Edumeelne Koduvald pani leivad ühte kappi valimisliiduga Kõik On Olulised.

Lepinguga jagati ära positsioonid. Valimisliidu Ühtne ja Edumeelne Koduvald esinumber Enar Karuoja ütles, et neile jäi vallavanema koht. Kes sellele kohale asub, ta veel öelda ei saa. Käesolev nädal kulgeb kohtumiste tähe all ja selle lõpuks loodetakse otsus langetada.

Valimisliidule Kõik On Olulised jääb seega volikogu esimehe koht. Esinumber Katrin Anto nimest suurt saladust ei tee ja ütleb, et plaani järgi võtab ta ise selle rolli enda peale. See lepiti kokku kohe alguses.

Antol on juba omajagu mõtteid, millele sel perioodil keskenduda tahaks. Tal hakkas jooksma 17. aasta volikogus ja seega kogemust jagub. „Meil on seal palju uusi liikmeid. Hea oleks, kui saaks nendega kõigepealt tuttavaks,” ütles Anto. Uute liikmete hulgas paistab olevat ka palju noori inimesi, mille üle on Antol hea meel. „Tahakski noori rohkem kaasata. Kuidas me siis teame, mida see noor tahab ja kuidas me hoiame teda oma vallas kinni, et meil oleks noori peresid,” rääkis ta. Samuti sooviks ta edaspidi noortevolikogu kaasata.

Anto ütles, et kindlasti tahetakse lõpule viia need tegevused, mis eelneva nelja aasta jooksul algatati. Valimisliidu üks olulisi mõtteid oli, et valla kõikide lasteaedade ventilatsioonisüsteemid saaksid korda. Samuti tõi Anto välja Rail Balticu projekti, mille arengud valda mõjutavad.

Praegu oodatakse aga võimalust esimest korda kokku tulla. „Tahaks juba tööle hakata. Ma ise loodan väga, et kõik on koostöövalmid,” ütles Anto.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare