spot_img
-10.3 C
Rapla
Reede, 9 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedLäänemaa TÕN-i korraldajad käisid Raplamaal kogemusi ammutamas

Läänemaa TÕN-i korraldajad käisid Raplamaal kogemusi ammutamas

Läinud nädalal, 3. novembril külastasid Raplamaa TÕN-i (täiskasvanud õppija nädala) tugigruppi kolleegid Läänemaalt.

Täiskasvanuhariduse siinsete kogemustega olid tutvuma tulnud Haapsalu kutsehariduskeskuse praktika koordinaator Annika Arminpaik-Nukki, Vormsi vallavanem Ene Sarapuu ja Haapsalu lasteaia Tareke direktor Riima Velbre. Gruppi juhtis täiskasvanuhariduse Läänemaa koordinaator, Haapsalu kutsehariduskeskuse koolitaja Ingrid Kera. Siinne vastuvõtja oli täiskasvanuhariduse Raplamaa koordinaator Ivi Sark koos oma aktiiviga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused