3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedLoe, kui palju positiivseid kiirteste esimene koolinädal Raplamaal kaasa tõi

Loe, kui palju positiivseid kiirteste esimene koolinädal Raplamaal kaasa tõi

Haridus- ja teadusminister Liina Kersna tegi ülevaate esimesest kiirtestimise nädalast Eesti koolides. Selleks palus ta tagasisidet kõikidelt üldhariduskoolidelt üle Eesti.
Minister vahendas, et Rapla maakonnas testis end üle 2300 õpilase. Maakonna koolidest oli esmaspäeva õhtuks andmed testimise kohta ministeeriumile edastanud 90% koolidest.
„Koolidest saadud info põhjal teame, et Rapla maakonnas testis end möödunud nädalal 2353 õpilast ja 648 töötajat. Keskmiselt testiti koolides 80% kõigist õpilastest ja 85% töötajatest. Testimisest keeldus 163 õpilast,” ütles Kersna.
Nädala jooksul said positiivse kiirtesti tulemuse 23 õpilast ja üks koolitöötaja. „Kokku tuvastati kiirtestimise tulemusel koolides seega 24 positiivset tulemust,” ütles minister.
Üle 12-aastastest õpilastest täielikult vaktsineeritud või viimase 180 päeva jooksul haiguse läbi põdenud keskmiselt 54%. Rapla maakonnas on see näitaja ligi 52%. Minister vahendas, et üldhariduskoolide töötajatest on Rapla maakonnas täielikult vaktsineeritud või haiguse läbi põdenud üle 86,4% (Eesti keskmine 86%).

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
12. nov. 2021 07:11

Mis see iluminister siia puutub? Kas nüüd on hirm majas et ülikallid ja ülepeakaela ostetud testid võivad vedelema jääda? Vaadaku parem kuidas oma ministeeriumis personaliga läbikäimist õppida.